• Portal
  • Forum
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Gospoda (0)
  • Pomoc
  • Więcej
Statystyki
Administracja
Pokaż nowe posty
Pokaż dzisiejsze posty
Link five here
Aleatha
Zaloguj się Stwórz konto
Zaloguj się
Login/Adres e-mail
Hasło: Nie pamiętam hasła

Aleatha Hydepark Gry komputerowe
1 2 Dalej »
W co aktualnie grasz?

Strony ({1}): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
Tryby wyświetlania wątku
W co aktualnie grasz?
Lafia Offline
Snowy Lapwing
Liczba postów: 121
Liczba wątków: 9
Reputacja: 1
Super-bananowa skórka przyniesiona ze snu przez wspaniałego poetę rycerza będącego jednocześnie małp
11-25-2014, 12:04 AM
U mnie - WoW czasem dla rozluźnienia, w przerwie od nauki. Puzzle Quest prawie skończony - postanowiłam odświeżyć grę z dzieciństwa. Aczkolwiek nie sądziłam, że będzie się to wiązało z okupacją mojego komputera przez mamę - i jej narzekaniem na brak polskiej wersji językowej. :3

Relief exists, I find it when...

[Obrazek: 140328223ccb.png]
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Matpollo Offline
---
Liczba postów: 1,237
Liczba wątków: 185
Reputacja: 11
Skrzynka majsterklepki Tiara Pionierów Plecak Wędrowca Kość Mistrza Gry
11-25-2014, 06:32 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-25-2014, 06:33 PM przez Matpollo.)
Mount and Blade Warband - genialnie <3 Pogrywam sobie z modyfikacją pozwalającą na zostanie zwykłym żołnierzem - nie muszę się przejmować polityką, rekrutować, zbierać pieniądze na żołd... Ja go dostaję! Laugh
odpalajta swe motóry
zakładajta a'la skóry
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Cerxina Offline
Czarny Mag
Liczba postów: 643
Liczba wątków: 41
Reputacja: 16
Tiara Pionierów Plecak Wędrowca Zamarznięta Gwiazda - KnWG I miejsce Zwierciadło Królowej Lodu - KnWZ II miejsce
11-29-2014, 10:22 PM
Heroes, jak od dłuższego czasu, ale tym razem wersja online Smile
"Nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu."
J.R.R.Tolkien
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Daylin Offline
Ta wkurzająca
Liczba postów: 408
Liczba wątków: 24
Reputacja: 9
Tiara Pionierów Plecak Wędrowca Alghul RPG
12-23-2014, 08:39 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-23-2014, 08:41 PM przez Daylin.)
W wiedźmina - geeeniaaalne <3 Śni mi się teraz po nocach Big Grin (czy to oznacza, że za dużo czasu spędzam na wybijaniu potworów i wiewiórów? xd ) Ogółem - zakochałam się w tej grze Af48944b

Poza tym - też Herosi online Big Grin *Cerx mi pokazała 4e5dd44a *
[Obrazek: dddlaa.png]
"Jakkolwiek okrutne jest grzechu odbicie
Pamiętaj, że piękno jest wewnątrz skryte"
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Lafia Offline
Snowy Lapwing
Liczba postów: 121
Liczba wątków: 9
Reputacja: 1
Super-bananowa skórka przyniesiona ze snu przez wspaniałego poetę rycerza będącego jednocześnie małp
12-24-2014, 10:43 PM
Łowowow, ja również w Wiedźmina! Którą część, jeśli wolno spytać? Ja aktualnie w dwójkę :3

Relief exists, I find it when...

[Obrazek: 140328223ccb.png]
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Matpollo Offline
---
12-25-2014, 03:17 AM
[Obrazek: box-twierdza-krzyzowiec-hd-pc-2.jpg]

Pozwala się wciągnąć... Happy Genialna strategia!
odpalajta swe motóry
zakładajta a'la skóry
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
ketty Offline

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
03-09-2015, 09:45 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2015, 09:08 PM przez Tysian.)
U mnie aktualnie na tapecie gra Diablo 3
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Denaris Offline
ghost
Liczba postów: 468
Liczba wątków: 29
Reputacja: 8
Tiara Pionierów Plecak Wędrowca Facebookowa Rozkładówka Okruchy Gwiazdy (3) - KnWG IV miejsce
03-09-2015, 05:59 PM
Natomiast ja zakochałam się w grze Wiedźmin, aktualnie zmagam się z drugą częścią (pierwsza lepsza).
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać.
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Nikaj Offline
Member
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 10
Reputacja: 0
Sygnet Dziennej Mary - KnWW II
04-01-2015, 08:48 PM
Oho, widzę fani Wiedźmina w natarciu Smile I dobrze, bo to dobra gra.

Ja jakimś wielkim graczem nie jestem, choć swoje za uszami w tej materii mam.
Od dzieciaka czuję słabość do strategii, głównie starej daty. Wychowywałam się na Lords of the Realm (pewnie starsze od większości z Was :]), Heores III, Age of Empire II, Knights and Merchants i Tropico. Do tych gier wracam czasami, pogram ze 2 dni i znów odstawiam w kąt. Ale stara miłość nie rdzewieje.
Z innej beczki to sporo się też namordowałam stworów w Diablo II, Morrowind i Sacred.

A potem przyszedł mały przełom, gdy dałam się wciągnąć w serię Assassin's Creed. Łyknęłam I i II w dwa tygodnie. Krótko potem wyszedł Brotherhood i już byłam stracona dla świata. Dołączyłam do pewnego forum fanowskiego, szybko zostałam tam moderatorem i wsiąknęłam w ekipę na niemalże 4 lata. Nie ogarniam już co prawda najnowszych części z tej serii, ale do staroci wracam z ochotą.

To taka moja sprawdzona "baza" gier, która daje radę oderwać mnie od świata. A gdy nie mam aż tyle czasu... to odpalam zwykłego, windowsowego Sapera. I jest ogień! Rozwalam poziom "zaawansowany" w ~120 s ^^
Gawiedziowstręt - źle się czuję w tłumie.
Źle się czuję wśród tych co otwarte już drzwi,
Chcą wyważyć.
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Matpollo Offline
---
05-14-2015, 10:30 PM
Jako, że @Lafia poprosiła mnie o to bym dał znać, czy gra This War of Mine jest faktycznie tak dobra, jak mówią recenzję, pragnę podzielić się z Wami wszystkimi moją opinią.

Po pierwsze - zachwycił mnie ponury klimat, niezwykle przytłaczający i świetnie wprowadzający w nastrój cierpienia i rezygnacji. Składa się na niego świetna muzyka oraz nieustanna gra świateł, czerni i bieli. Ponadto świetną dla mnie jest reakcja na warunki klimatyczne, jak deszcz czy zimno.
Po drugie - mechanika jest cudowna. Każdy przedmiot zabrany do plecaka musi być przydatny, inaczej zajmie cenne miejsce. Każda pomyłka, każda decyzja niesie za sobą jakieś skutki - od głodówki bohaterów przez trzy dni, aż po śmierć któregoś z naszych domowników. System wytwarzania przedmiotów też jest świetnie dopracowany, dzięki czemu można grać na wiele sposobów, to jest - wyrabiać broń i okradać innych, destylować alkohol i przeznaczać go na handel, czy może zająć się ogrodem i pułapkami na zwierzęta, a w rezultacie żyć samodzielnie. I co wybrać?
Po trzecie - przeraziły mnie wybory moralne. Odczułem je o wiele bardziej aniżeli w Mass Effect, gdzie przecież stanowiły niemalże fundament mojego świetnego odbioru gry. O ile w tym świetnym space-opera wywarły na mnie ogromny wpływ, to tutaj, w This War of Mine... wyrzuciły mnie sprzed komputera totalnie zmiażdżonego i wyzutego z radości. Dramatyczna decyzja, jaką musiałem podjąć - ograbić staruszków, czy pozwolić umrzeć z głodu mojemu kompanowi? Brrr... Aż boję się tego, co będzie dalej.
Podsumowując - gra jest p r z e g e n i a l n a. Każde nieleczone skaleczenie może zabić członka drużyny, zły stan moralny spowodowany zabójstwem lub kradzieżą może doprowadzić do depresji a w rezultacie samobójstwa lub odejścia z grupy.
odpalajta swe motóry
zakładajta a'la skóry
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Share Thread:            
Strony ({1}): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

• Kontakt